Bliv medlem af foreningen

Bliv medlem af DSAH’s Shagya-, Anglo- og Sportsaraber afdeling og vær med i et dejligt fællesskab med vores araberheste.

Priser:

               Aktivt medlemskab koster kr. 600,- pr. år.

               Passivt medlemskab koster kr. 300,- pr. år.

Kontingentet dækker perioden 1. januar til 31. december.

Rettidigt kontingent skal betales senest 15. januar. Der sendes ikke rykkere ud, hvorfor man automatisk bliver udmeldt, hvis ikke kontingent er indbetalt rettidigt.

Som medlem af DSAH modtager du 4-6 nyhedsmails om året, det årlige årsskrift, kåringskataloget, samt diverse andet. Al materiale udsendes på mail, så vær opmærksom på, at den mail du opgiver til foreningen, kan modtage mails der fylder flere Mb. Endvidere kan du som medlem deltage i diverse arrangementer foreningen holder og medlemskabet giver stemmeret på den årlige generalforsamling.

Det kræver aktivt medlemskab, at deltage med hest til diverse arrangementer, samt at have hingst på hingstelisten.

Ønsker du at blive medlem af foreningen, skal du overføre et af ovenstående beløb til foreningens kontonummer i Nordfyns Bank reg.nr. 6860 kontonr. 1112839 og påføre teksten ”kontingent og dit navn”. Når dette er gjort, skal du sende en mail til Tina Stikær på tbomanns@gmail.com, hvorefter du bliver oprettet på foreningens mailliste og vil modtage en velkomstmail og herefter alt hvad foreningen udsender.

Vi håber du bliver glad for at være medlem af foreningen og glæder os til at byde dig velkommen.